Услуги

Мебелите не са просто обзавеждане.
Цялостният интериор е повече от ремонт, повече от проект - той е реализирана мисъл!
Интериорен дизайн
Интериорен дизайн

Проекти с невероятни идеи създават за Вас индивидуален интериорен дизайн, съчетавайки функционални принципи и естетическо усещане.

Интериорният дизайн /вътрешно оформление или вътрешно обзавеждане/ е наука за архитектурното и художествено оформление на вътрешното пространство на сградите,и помещенията в тях,което осигурява на човек най-благоприятната среда за работа и почивка.

Изготвяне на проекти
Изготвяне на проекти

Проектът се изготвя в 2D /чертежи/ или 3D /визуализация/ варианти.

Всяко помещение си има своите особености-архитектурни, на местоположение, изложение и мн.др. Това е част от индивидуалността, а останалата част ще оформим заедно. Необходимо е да знаем предназначението на помещението, по което ще се работи; какви са Вашите потребности и представи, за да можем да дадем предложения, удовлетворяващи Вашите естетически и функционални нужди.

Проектиране на мебели
Проектиране на мебели

Тук ние предлагаме изключително богато разнообразие от материали - ПДЧ, МДФ или масив, в пълната им цветова гама.

Поради нестандартните жилищни пространства, с които разполагаме,много често се налага изработването на мебели с индивидуални размери.


Ремонтни и довършителни дейности
Ремонтни и довършителни дейности

При нас Вие можете да поръчате всички ремонтни и довършителни дейности, касаещи вътрешното пространство на всяка една сграда.

- ВиК и ЕЛ промени,изготвени спрямо индивидуалния дизайн проект; - монтаж на всички видове подови настилки; - бояджийска дейност,полагане на мазилки и лепене на тапети; - изработване на гипсо-картонени тавани и декоративни преградни стени по индивидуален проект.

Авторски надзор
Авторски надзор

Това е гаранция, че всичко ще се изпълни така, както е зададено и ще осигури безопасна експлoатация.

Авторският надзор е изключително важен при реализирането на нашите проекти. По време на работа, понякога се налага вземането на решения, които водят до технологични изменения в проекта.


Интериорно осветление
Интериорно осветление

Гаранция за качество.

Едно хубаво осветително тяло може да промени изцяло визията на интериора. Ще Ви предложим осветление от водещи европейски фирми, като гаранция за качество. Ще комбинираме различните типове осветителни тела не само според типа на интериора, но и така, че да постигнем за Вас най-добрата хармония между изкуствена и дневна светлина.

Интериорен текстил
Интериорен текстил

Изключително богато разнообразие от материали.

Ще Ви предложим всичко, касаещо текстила на дома Ви - завеси, дамаски за мека мебел и килими. Различни като материи, плътност и цвят. Ще изберем най-подходящите за Вас - за да навяват романтика, лукс или просто за да допълнят уюта на дома Ви!

Оцветяване на стени

Ще направим най-добрия баланс и по отношение на качество-цена!

Ние можем да Ви консултираме и заедно да изберем най-подходящия цвят за Вашите стени, изпълнен от боя, мазилка или тапет. Ранообразието в цветове и ефекти е огромно!

Подови настилки
Подови настилки

Качество и конкурентни цени.

Подовите настилки също като оцветяването на стените, могат да Ви хвърлят в океан от разнообразие и крайности. Ще Ви помогнем да се ориентирате и в зависимост от предназначението на помещенията, ще ви посочим най-удачния за Вас материал.

Електроуреди
Електроуреди

Ние работим с всички марки електроуреди на българския пазар.

Може да изберем заедно най-подходящия за Вас уред, според зададената от вас ценова категория и изисквания за функции, и технически параметри.

Окачени тавани
Окачени тавани

Качество и уникалност.

С течение на времето таванът излезе от пренебрежителност, благодарение на съвременните строителни материали, позволяващи оформянето на различни геометрични форми и сложни комбинации от елементи, придаващи уникалност на интериора на всяко жилище. Разиграването на повече от едно ниво, декоративни корнизи и вградено осветление променят атмосферата на помещението с интересни светлинни сюжети. Окаченият таван е индивидуализъм, който говори за съвременното и модерно мислене на обитателите. Освен окачени тавани от гипсокартон, ние можем да Ви предложим и опънати тавани, позволяващи и принт елементи, на водещи европейски фирми, доказали се през годините с качество и уникалност.

Бани
Бани

Банята е едно от най-важните помещения в дома Ви. Ние ще Ви помогнем да го направите удобно и уютно.

Ще Ви предоставим богат избор от идеи и решения, с които ще постигнем максимален комфорт. Ще Ви информираме за последните модни тенденции, относно обзавеждането на една баня и заедно ще разгледаме богатото ни разнообразие от мебели за баня, санитарен фаянс и порцелан, смесители и аксесоари, и подберем най-подходящите от тях.

01

Спестете време Изготвяне на идеен проект

02

Подробна информация Изготвяне на подробна ценова оферта

03

Гаранция Авторски надзор на целия работен процес

04

Приемно-предавателен протокол Издаване на обекта
Интериорен дизайн

Ние сме екип от специалисти, натрупали солиден опит в работата си с клиенти.

Създаваме и реализираме проекти, които съчетават в себе си естетика и функция. Тяхното изпълнение е възможно на територията на цялата страна.

Интериорен дизайн
Собствена производствена база

Машините, с които се изработват мебелите са от най-ново поколение, което съответно е и предпоставка за много по-добро качество.

Ние държим на индивидуалността на всеки свой клиент и затова се ангажираме с направата на всяка мебел, която е проектирана и се изработва специално за Вас.

За Нас