За Нас

Мебелите не са просто обзавеждане.
Цялостният интериор е повече от ремонт, повече от проект - той е реализирана мисъл!
За Нас

АЙ ПИ ДИЗАЙН е фирма, развиваща идеи от областта на интериорния дизайн. Ние сме екип от специалисти, натрупали солиден опит в работата си с клиенти.

Създаваме и реализираме проекти, които съчетават в себе си естетика и функция. Тяхното изпълнение е възможно на територията на цялата страна.

Ще ви помогнем да видите нещата в цялост, до момента, в който достигнем до варианта, напълно задоволяващ вашите естетически и практически потребности.

Собствена производствена база

АЙ ПИ ДИЗАЙН разполага със собствена производствена база. Машините, с които се изработват мебелите са от най-ново поколение, което съответно е и предпоставка за много по-добро качество.

Ние държим на индивидуалността на всеки свой клиент и затова се ангажираме с направата на всяка мебел, която е проектирана и се изработва специално за Вас. Вглеждаме се във всеки детайл и се стремим удовлетворявайки нуждите на Вас - нашите клиенти да се приближаваме все повече до съвършенството!

Какво предлагаме

Ние изготвяме предложения за дизайна, цветовите решения, мебелите, текстила, осветлението и всички други детайли, необходими за удобното, комфортно и приятно използване на вътрешните пространства на сградите.

Целият процес на проектиране и реализация на даден обект е съвместна работа на нашия екип, и подлежи на обстойно обсъждане с Вас - клиентите.

Всеки артикул, заложен в идейния проект, е действителен - ние знаем как да го изпълним. А това е най-важната част от нашата работа - гаранцията, че този проект може да бъде реализиран.